De Voetbalkennisquiz

Castricum, 29 juni 2020 – Na het Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz komt FootballKings – onderdeel van FC QUIZ – nu met De Voetbalkennisquiz.

De voetbalkennisquiz is geboren uit liefde voor voetbaltrivia en obscure feiten. Alles wat wij in de afgelopen jaren hebben geleerd met de organisatie van het Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz – inmiddels uitgegroeid tot een klassieker in Nederland – hebben we meegenomen in de opzet van deze nieuwe quiz. We hopen jullie aangenaam te verrassen.
 
We hebben voor de eerste editie van #DVKQ20 gekozen voor een van de mooiste locaties in Nederland: namelijk de monumentale veilingzaal van The Beach in Aalsmeer. De 80 ouderwetse veilingbankjes doen denken aan de voetbalstadions van weleer en ademen voetbal. Kortom, aan sfeer geen gebrek. 

We hebben plaats voor maximaal 80 duo’s, dus zorg ervoor dat je de inschrijving zo snel mogelijk regelt. inschrijven kan direct via de link onder aan de nieuwsbrief.

De aftrap van #DVKQ20 zal plaatsvinden op zaterdag 10 oktober 2020 om 14:30. 90 vragen later zullen we weten wie de eerste editie van de Voetbalkennisquiz kan bijschrijven op zijn palmares.

Inschrijven voor De Voetbalkennisquiz kan door het sturen van een e-mail naar DVKQ@fcquiz.nl met vermelding van de namen van de deelnemers. Kosten voor de #DVKQ20 bedragen €15,- per tafel.