Na het officiële Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz komt  FC QUIZ – nu met De Voetbalkennisquiz.

De Voetbalkennisquiz is geboren uit onze  liefde voor voetbaltrivia en obscure feiten. Alles wat wij in de afgelopen jaren hebben geleerd met de organisatie van het Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz bij AZ Alkmaar hebben we meegenomen in de opzet van deze nieuwe quiz. We hopen jullie  aangenaam te verrassen.

We hebben voor de eerste editie van DVKQ  gekozen voor een unieke locatie in Nederland: namelijk The Beach in Aalsmeer. In de oer-Hollandse veilingzaal kunnen op zaterdag 25 maart max. 80 duo’s plaatnemen achter de oude (veiling)tafels. Het zal zorgen voor unieke taferelen die doen denken aan de voetbalsfeer van vroeger. .

De aftrap van DVKQ  zal plaatsvinden op zaterdag 25 maart 2023  om 18:30. 75  vragen later zullen we weten wie de eerste editie van het op voorhand unieke evenement kan bijschrijven op zijn palmares.

Inschrijven voor DVKQ  kan door het sturen van een e-mail naar DVKQ@fcquiz.nl met vermelding van de namen van de deelnemers.

Sportieve groet,

Team FC QUIZ

FC QUIZ - De Voetbalkennisquiz - The Beach
The Beach – Aalsmeer